VSTOPNICE

PLEMENITE VSTOPNICE KK SIXT PRIMORSKA

KK Sixt Primorska, ki je v dveh letih obstoja preporodil športno zaspano Obalo, želi tudi v tretji sezoni nadaljevati pot združevanja, ambicioznih načrtov članskega moštva, razvojne strategije mlajših starostnih kategorij in domiselnih marketinških ter promocijskih akcij, katerih namen bo, da bo »s šapo v roki« pomagal ne le razvoju športa, ampak tudi dobrodelnim projektom, primarno Botrstvu v Sloveniji, ki je pod okriljem Zveze prijateljev mladine Ljubljana Moste-Polje ter Valom 202 od ustanovitve postal vzor vsem podobnim projektom v naši državi.

K projektu Botrstva v Sloveniji bo pripomogel prav vsak kupec vstopnice KK Sixt Primorska, saj mu bo v sezoni 2018/19 namenjena polovica izkupička od prodaje vsake sezonske vstopnice ter 30 odstotkov kupnine dnevni vstopnic za tekme članske ekipe.

KAJ JE BOTRSTVO?

Projekt BOTRSTVO V SLOVENIJI je pod okriljem Zveze prijateljev mladine Ljubljana Moste-Polje nastal leta 2010. Namenjen je otrokom in mladostnikom iz družin v stiski z vse Slovenije, ki potrebujejo dodatno podporo in pomoč za izboljšanje kakovosti življenja.

Botrstvo si prizadeva za zmanjšanje socialne izključenosti otrok in mladostnikov zaradi revščine ter omogočanje boljših pogojev za zdrav in spodbuden razvoj, izobraževanje, odkrivanje in razvoj talentov. Otrokom in mladostnikom želimo omogočiti enakovrednejše pogoje v primerjavi z vrstniki, vključevanje v šolske in obšolske dejavnosti, organiziran prosti čas, pogosto pa jim preko Botrstva omogočamo tudi dostop do šolske prehrane in osnovnih potrebščin za življenje.

TEKME KK SIXT PRIMORSKA V SEZONI 2018/19

Članska ekipa KK Sixt Primorska bo v sezoni 2018/19 igrala v treh tekmovanjih, in sicer v Ligi Nova KBM (državno prvenstvo), Pokalu Spar (slovensko pokalno tekmovanje) in Ligi ABA 2 (drugi razred regionalne lige držav nekdanje Jugoslavije).

V Ligi ABA 2 bodo »tigri« v rednem delu odigrali 11 domačih tekem, nato jih predvidoma čakata še polfinalni in finalni dvoboj (oboje na dve zmagi), ob morebitnem drugem mestu pa še spopad s predzadnjo ekipo Lige ABA 1 (ena tekma doma, ena v gosteh).

V Ligi Nova KBM bo v prvem delu Arena Bonifika gostila devet dvobojev, v Ligi za prvaka še dodatnih šest, nato pa se lahko zvrstijo še četrtfinale, polfinale (oba na dve zmagi) ter veliki finale (na tri zmage).

V Pokalu Spar je koprski klub uvrščen neposredno v četrtfinale, kar pomeni, da bomo domačini vsaj na enem dvoboju (od dveh) za preboj na finalni turnir tega tekmovanja.

CENIK VSTOPNIC ZA SEZONO 2018/19

SKUPINA KUPCEV ŠT. DOMAČIH TEKEM CENA VSTOPNICE CENA SKUPINSKE VSTOPNICE (4 vstopnice)
Liga Nova KBM (redni del) 9 6 EUR 15 EUR
Liga Nova KMB za prvaka 5 6 EUR 15 EUR
Liga Nova KBM – četrtfinale 1-2 6 EUR 15 EUR
Liga Nova KBM – polfinale 1-2 7 EUR 20 EUR
Liga Nova KBM – finale 1-3 7 EUR 20 EUR
Liga ABA 2 (redni del) 11 6 EUR 15 EUR
Liga ABA 2 – polfinale 1-2 7 EUR 20 EUR
Liga ABA 2 – finale 1-2 7 EUR 20 EUR
Pokal Spar – četrtfinale 1 5 EUR 10 EUR
SKUPAJ 26-37
CENA SEZONSKE VSTOPNICE: 70 EUR
CENA SEZONSKE VSTOPNICE ZA ČLANE KLUBA: 40 EUR

Sezonske vstopnice je mogoče kupiti tudi v pisarni KK Sixt Primorska, ki se nahaja v 1. nadstropju Arene Bonifika (Cesta Zore Perello Godina 3, 6000 Koper). Vse dodatne informacije dobite na telefonski številki +386 (0) 41 316 290 ali na elektronskem naslovu info@kkprimorska.si.