FOTO+VIDEO: Tigri na domu presenetili mladi navijačici

Objavljeno:

V zadnjem obdobju so zmage košarkarjev Koper Primorske postale zelo pogoste. Lahko bi rekli, da so se jih tigri že kar navadili. A za največjo dosedanjo si zagotovo lahko štejejo tisto sredino, ki so jo dosegli izven parketa. Kapetan Alen Hodžić, Stephen Holt in maskota tiger Sixty sta namreč z obiskom na domu presenetila goreči navijačici kluba, 9-letno Andreo in njeno 6-letno sestrico Andjelino. Otroško veselje ob nenapovedanem obisku je bilo kakopak nepopisno.

Le peščica tekem v zadnjih dveh sezonah je minila, brez da bi mladenki ob spremstvu matere Jadranke na tribunah močno stiskale pesti za koprske košarkarje. Njuna ljubezen do oranžne žoge se je pred dvema letoma rodila precej po naključju. Stanovanjski blok v Kopru je tedaj dobil novega soseda, ki je zaradi videza in višine izstopal iz okolja, ki sta ga vajeni. Govora je o nekdanjem tigru, 208 centimetrov visokemu orjaku iz karibskega otočja, Shawnu Kingu.

Andrea in Andjelina sta bili do Shawna sprva precej zadržani, a sta ju njegova prijaznost in smeh hitro prepričali. Na trenutke bi lahko rekli, da je pokazal celo več otroške radoživosti kot mladenki. In ko sta ti ugotovili, da Shawn igra košarko, sta sklenili, da si ga morata nujno ogledati tudi na parketu. Udeležile sta se prve tekme, pa druge in tretje. In plamen veselja v očeh ob obisku košarkarskih tekem do danes ni usahnil. Kvečjemu na moči le še pridobiva.

Sredin nenapovedan obisk trojice iz KK Koper Primorska je Andreo in Andjelino izjemno presenetil. Alenu, Stephenu in Sixtyju sta dekleti vneto razlagali o svojih vsakdanjih dogodivščinah. Andrea se je pohvalila, da je začela obiskovati košarkarski krožek na svoji osnovni šoli, z Alenom sta skupaj rešila del domače naloge, medtem pa je Andjelina ponosno pokazala, da je ravno dan pred obiskom ostala brez enega izmed mlečnih zobkov. Mladenkama in njuni mami so košarkarski gostje podarili sezonske vstopnice ter prve navijaške majice, ki bodo v novi sezoni krasile tribune Arene Bonifika.

Tigri si sicer v novi sezoni želijo glasne podpore svojih privržencev, ki jih je vse več. Tako lahko sklepamo iz odlične prodaje sezonskih vstopnic, ki je v primerjavi z minulo sezono do danes presegla trikraten porast. Vsi kupci bodo sezonske vstopnice za domače tekme Koper Primorske prvič lahko izkoristili že ta petek, ko bo v Areni Bonifika na prijateljski tekmi ob 20. uri gostovala ekipa iz Trsta. Za vse ostale vstopnina na derbi “sosedov” iz različnih strani meja znašala 5 evrov. Obenem bo petek zadnji dan, ko si bodo lahko vsi preostali ljubitelji košarke svoj sedež v Areni Bonifika zadnjič zagotovili po ugodnejši predprodajni ceni, ki znaša 110 evrov (za tem bo vstopnica 20 evrov dražja).

Imetniki sezonskih vstopnic KK Koper Primorska bodo sicer v novi sezoni deležni kar nekaj ugodnosti. Vsak ob nakupu prejme navijaško majico in kupone klubskih partnerjev v vrednosti kar 170 evrov. Ob tem imamo v klubu pripravljenih še nekaj presenečenj, ki jih bomo razkrili tekom sezone, v kateri bodo tigri prvič v svoji zgodovini moči merili v družbi najuglednejših klubov s področja nekdanje skupne države.

VIDEO OBISKA ANDREJE IN ANDJELINE NA DOMU:


FOTOGALERIJA OBISKA