FOTO+VIDEO: S pripravami začeli prvi mladi tigri

Objavljeno:

V ponedeljek sta v Kopru s pripravami na novo sezono začeli A-selekciji košarkarjev do 17 in 19 let. Na uvodnem treningu novi trener Jovan Beader še ni mogel računati na vse igralce, saj se jih bo nekaj zavoljo drugih obveznosti pripravam priključilo kasneje.

Tako bo tudi z vsemi tremi reprezentanti. Rok Nemanič se je ravno v ponedeljek pozno zvečer vrnil iz grškega Volosa, kjer je dan pred tem s slovensko reprezentanco na evropskem prvenstvu divizije A osvojil bronasto medaljo (več o tem TUKAJ). Medtem obveznosti v izbrani vrsti šele dobro čakajo Saša Cianija in Elmirja Haskića. Za oba mlada tigra se prvenstvo stare celine do 16 let začenja ta petek v italijanskih Udinah.

Za primeren uvodni trening v Športnem parku Bonifika je v večji meri poskrbel Jure Muršec, ki bo tudi v novi sezoni skrbel za telesno pripravljenost mladin koprskih košarkarskih upov. Že na naslednjih treningih, ko se bo ekipa preselila v dvorano, bosta s fanti košarkarske priprave začela tudi Beader in njegov pomočnik Jani Fortuna.

Fantje so že na uvodnem treningu pokazali veliko motiviranost, dobro voljo in pripravljenost na trdo delo. Le s takšnim pristopom pridejo tudi dobri rezultati!

Utrinke zbora in prvega treninga si lahko ogledate v spodnjem video zapisu in fotograleriji.


fotogalerija prvega treninga