V Domžale na nov preizkus

Objavljeno:

Košarkarji Sixta Primorske bodo pred odhodom v Laktaše, kjer jih med 27. in 29. septembrom čakajo kvalifikacije za Drugo divizijo Lige ABA, odigrali še tri pripravljalne tekme. Moštvu se je v ponedeljek na treningu pridružil glavni trener Jurica Golemac

V petek bodo košarkarji primorskega kluba na parket stopili v Športni dvorani Domžale. Izbrance Jurice Golemca, ki bo prvič v letošnjem pripravljalnem obdobju vodil moštvo na pripravljalni tekmi po tem, ko se je minuli konec tedna vrnil iz evropskega prvenstva, kjer je v reprezentanci Gruzije nabiral izkušnje kot pomočnik trenerja, v petek, ob 19.00, čaka obračun s Helios Suns.

Za ekipo bo to prva pripravljalna tekma v Sloveniji po tem, ko so igralci uvodnih pet pripravljalnih tekem odigrali v Italiji oz. na Hrvaškem. Nazadnje so »tigri« na parket stopili v soboto, ko so se na tekmi za tretje mesto na izjemno močnem pripravljalnem turnirju v italijanskem Jesolu, pomerili z Zadrom, in slavili zmago s 75:73.

PRIPRAVLJALNE TEKME 2017/18

Domžale, petek, 15. september, ob 19.00:
HELIOS SUNS : SIXT PRIMORSKA

Pula (Hrvaška), petek, 22. september:
SIXT PRIMORSKA : KVARNER 2010

Pula (Hrvaška), sobota, 23. september:
Tekma za tretje mesto ali finale


Za ogled domačih tekem košarkarjev Sixta Primorske so v prodaji sezonske in posamične vstopnice za sezono 2017/18. Vsi navijači »tigrov« in košarkarski navdušenci si lahko vstopnice zagotovijo:

  • Prek spletne strani KK Sixt Primorska (http://www.kkprimorska.si/trgovina/sezonske-vstopnice/);
  • Neposredno prek pisarne našega kluba ob ponedeljkih med 11.00 in 14.00, ter sredah, med 14.00 in 17.00 (Kolodvorska 1, 6000 Koper; za kar je kontakt David Jelič, bodisi prek elektronskega naslova david.jelic@kkprimorska.si ali preko telefonske številke 041/531-999);
  • V Areni Bonifika (Cesta Zore Perello Godina 3, 6000 Koper) ob torkih in četrtkih, med 17.00 in 19.00.

Vsi kupci sezonske vstopnice bodo, poleg vseh ugodnosti, ki jih ponuja nakup sezonske vstopnice, neposredno uvrščeni tudi v žreb za novi Renault Clio.

Nagradna igra za novi osebni avtomobil traja vse do petka, 22. decembra!

Zagotovite si sezonsko vstopnico in zarjovite skupaj s »tigri«!

NAKUP SEZONSKE VSTOPNICE
UGODNOSTI SEZONSKE VSTOPNICE