VLOGA: VODJA ČLANSKE EKIPE
DRŽAVLJANSTVO: SLOVENSKO

Le kdo ne pozna Gorana Jagodnika? Eden izmed najbolj popularnih in najboljših slovenskih košarkarjev vseh časov, je šele po koncu sezone 2016/17 sklenil aktivno košarkarsko kariero. S sezono 2017/18 je začel novo pot v tem prelepem športu – postal je namreč vodja članske ekipe in ambasador primorske košarke.

Po izjemni karieri, v kateri je nosil dres moštev Hopsi Polzela, Turk Telekom, Kolejliler, Olympique Lausanne, Lokomotiv, Prokom, Dynamo, Scafati, Anwil, Hemofarm, Nymburk, Union Olimpija in nazadnje Ilirije, se Goran Jagodnik zdaj odlično znajde v svoji novi vlogi. Časa za prilagajanje ni imel veliko, ogromno se je naučil že v prvem poletju, ko je ekipo najprej avgusta popeljal na priprave v Tolmin, nato pa septembra še na kvalifikacije za mesto v Drugi diviziji Lige ABA v Laktaše.

Goran je hkrati ambasador primorske košarke, aktiven pa je tudi pri delu z mladimi primorskimi upi v ŠD KOŠ Primorski. Odlično se znajde tako v pisarni, kot tudi na igrišču, v svoji novi vlogi pa delo na obeh področjih zelo dobro usklajuje.