Pred »tigri« pot, dolga 2.810 km

Objavljeno:

Košarkarji Sixta Primorske bodo v tej sezoni kar precej časa preživeli na poti. Tako bodo le v prvem delu Lige Nova KBM z avtobusom skupno napravili približno 2.810 kilometrov.

Najbolj oddaljeno gostovanje v prvem delu prvenstva »tigre« čaka v 15. kolu, ko se bodo podali v Rogaško Slatino, k izbrancem Damjana Novakovića, ki so v minuli sezoni tekmovanje zaključili v velikem finalu državnega prvenstva, kjer so klonili proti Petrolu Olimpiji. Če bodo svojo pot začeli pri Areni Bonifika, bodo košarkarji iz Primorske do Športne dvorane Rogaška Slatina prepotovali kar 216 kilometrov, in prav toliko v nasprotno smer.

V Ljubljani se bo moštvo v prvem delu sezone 2017/18 ustavilo kar dvakrat – 5. kolo prinaša gostovanje v Areni Stožice pri ljubljanskih »zmajih«, predzadnje, 17. kolo, pa bodo »tigri« odigrali proti novincem v prvoligaški druščini, košarkarjem Ilirije, v ljubljanski Hali Tivoli.

Prav pot do t. i. hrama slovenske košarke, bo za Primorce najkrajša v tej sezoni, saj bodo na cesti napravili »zgolj« 108 kilometrov v eno smer.

Še manjša zanimivost: 2.810 kilometrov, ki v prvem delu državnega prvenstva čakajo na košarkarje Sixta Primorske, je skoraj 400 kilometrov več, kot je dolga pot med koprsko Areno Bonifika in prestolnico Rusije, Moskvo.


Za ogled domačih tekem košarkarjev Sixta Primorske pa so v prodaji sezonske in posamične vstopnice za sezono 2017/18. Vsi navijači »tigrov« in košarkarski navdušenci si lahko vstopnice zagotovijo:

  • Prek spletne strani KK Sixt Primorska (http://www.kkprimorska.si/trgovina/sezonske-vstopnice/);
  • Neposredno prek pisarne našega kluba ob ponedeljkih med 11.00 in 14.00, ter sredah, med 14.00 in 17.00 (Kolodvorska 1, 6000 Koper; za kar je kontakt David Jelič, bodisi prek elektronskega naslova jelic@kkprimorska.si ali preko telefonske številke 041/531-999);
  • V Areni Bonifika (Cesta Zore Perello Godina 3, 6000 Koper) ob torkih in četrtkih, med 17.00 in 19.00.

Vsi kupci sezonske vstopnice bodo, poleg vseh ugodnosti, ki jih ponuja nakup sezonske vstopnice, neposredno uvrščeni tudi v žreb za novi Renault Clio.

Nagradna igra za novi osebni avtomobil traja vse do petka, 22. decembra!

Zagotovite si sezonsko vstopnico in zarjovite skupaj s »tigri«!

NAKUP SEZONSKE VSTOPNICE
UGODNOSTI SEZONSKE VSTOPNICE