Nakup vstopnic tudi v pisarni Sixta Primorske in Areni Bonifika

Objavljeno:

Domače tekme KK Sixta Primorske bo v sezoni 2017/18 možno spremljati tudi z nakupom sezonskih vstopnic. S ponedeljkom se prodaja sezonskih vstopnic začne v pisarni Sixta Primorske, s torkom pa tudi v Areni Bonifika, kjer bo članska ekipa v prihajajoči sezoni igrala domače tekme.

»Tigri« bodo v sezoni 2017/18 nastopali v Ligi Nova KBM, kjer jih v prvem delu prvenstva čaka devet tekem, v nadaljevanju pa sedem ali pet, odvisno od uvrstitve ob zaključku uvodnega dela. Poleg tega bo Sixt Primorska sodelovala v Pokalu Spar, moštvo, ki ga vodi glavni trener Jurica Golemac pa konec septembra čakajo še kvalifikacije za Drugo divizijo Lige ABA, ki, v primeru uvrstitve vanjo, prinaša 11 domačih tekem.

Sezonske vstopnice in posamične vstopnice za ogled domačih tekem KK Sixta Primorske bo od ponedeljka, 11. septembra, možno kupiti:

  • Prek spletne strani KK Sixt Primorska (http://www.kkprimorska.si/trgovina/sezonske-vstopnice/);
  • Neposredno prek pisarne našega kluba ob ponedeljkih med 11.00 in 14.00, ter sredah, med 14.00 in 17.00 (Kolodvorska 1, 6000 Koper; za kar je kontakt David Jelič, bodisi prek elektronskega naslova david.jelic@kkprimorska.si ali preko telefonske številke 041/531-999);
  • V Areni Bonifika (Cesta Zore Perello Godina 3, 6000 Koper) ob torkih in četrtkih, med 17.00 in 19.00.

Sezonske vstopnice bo možno kupiti tudi na obroke!

Kupci sezonske vstopnice, ki bodo »tigre« lahko podpirali na vseh domačih tekmah, bodo, poleg vseh ugodnosti, ki jih ponuja sezonska vstopnica, uvrščeni tudi v žreb za novi Renault Clio.

Nagradna igra za novi osebni avtomobil traja vse do petka, 22. decembra!

Zagotovite si sezonsko vstopnico in zarjovite skupaj s »tigri«!