Mladi upi Koša Primorske navdušili na Ježici

Objavljeno:

Zunanja igrišča ŠRC Ježica so minuli konec tedna gostila najstarejši košarkarski maraton, 24 ur košarke na Ježici, kjer so se v soboto predstavile tudi mlade generacije KD Koša Primorske.

Na košarkarskem prazniku so se predstavili vsi rodovi KD Ježica, Ježičani pa so v goste povabili tudi predstavnike mlajših selekcij KD Koš Primorska, s katerim si delijo skupnega generalnega sponzorja – podjetje SIXT Slovenija.

Košarkarji mlajših starostnih kategorij so na igrišče zakorakali v zgodnjih sobotnih jutranjih urah, tam pa so, kljub temu, da je sem in tja na igrišče padla kakšna kaplja dežja, vztrajali vse do popoldanskih ur. Najmlajše generacije so s svojo dobro voljo pregnale meglo iznad ježiških igrišč, najstarejši igralci mlajših starostnih kategorij v ŠD Koš Primorska in KD Ježica pa so, ko so oblaki nad Ježico znova prinesli nekaj kapelj dežja, dokazali, da je njihova ljubezen do košarke zelo velika, saj jih poslabšanje vremena ni prav nič ustavilo pri tem, da pokažejo svoje košarkarsko znanje.

Našim prijateljem pri KD Ježica želimo, da košarkarski praznik 24 ur košarke na Ježici znova postane tradicionalen, hkrati pa jim čestitamo ob brezhibni organizaciji dogodka.