Hodžić skrbel za varen in veselja poln prvi šolski dan

Objavljeno:

Pogled levo, desno, še enkrat levo in gremo! Tako je v ponedeljek na prvi šolski dan znanje o varnem prečkanju ceste na prehodu za pešce obnavljal Alen Hodžić.

Košarkarski klub Koper Primorska se je na prvi šolski dan z velikim veseljem odzval vabilu Zavoda Varna pot, ki po počitnicah skrbi za osveščanje otrok o varni poti v šolo. Prvi izmed tigrov, ki je mlade nadobudneže pospremil v novo šolsko leto, je bil Alen Hodžić. Kapetan tigrov se je odpravil k OŠ Antona Ukmarja, ki jo je nekdaj obiskoval tudi sam.

Poleg spremstva je Hodžić med osnovnošolci poskrbel tudi za dobro razpoloženje, ki jim je zagotovo vsaj malo olajšalo nov začetek obiskovanja pouka. Kapetan tigrov je s tem le še potrdil, da primorski košarkarji niso le vzorniki otrok na parketu Arene Bonifika, temveč tudi izven nje. Ne bodite presenečeni, v kolikor v prihodnjih dneh v Kopru v enakih vlogah srečate Jana Kosija ali Žigo Dimca.

Alen Hodžić, kapetan Koper Primorske:
“Hvala Zavodu Varna pot za vabilo k sodelovanju, kateremu sem se v imenu kluba z veseljem odzval. Ne smemo pozabiti, da smo vsi odrasli s svojim ravnanjem v prometu ključen vzor otrokom, ki posnemajo naša dejanja. Vsi moramo strmeti k temu, da mladim nadobudnežem in nadobudnicam na cesti omogočimo čim večjo varnost.”